Ajankohtaista

Harjoitukset jatkuvat 2021.
Seuratkaa Kouvolan kansalaisopiston sivuja.
Sekä Korona tiedotteita.

Harjoitukset pidetään joka Maanantai klo 19-21.30 Kansalaisopistolla,
Kouvolan kansalaisopiston opintoryhmät Kuusaan opistolla Kansantalolla Muskariluokassa. Opettajana: Jani Helenius.

Syksyllä alkavat 2020 seuraavat harmonikkakurssit jatkuvat keväällä.
klo 19.00 Harmonikka yhtyesoiton peruskurssi. Tavoite: uudet soittajat oppivat vähintään kaksi esityskappaletta harmonikkaorkesterin osana.
klo 20.00 Harmonikkayhtye. Tavoitteena vahvistaa pidempään soittaneiden soittotaitoa. ryhmässä soittavat kaikki soittajat taitojensa mukaan.
Oppikirjaksi itseopiskelun tueksi esimerkiksi: Lasse Pihlajamaan harmonikkakoulu.

Yksityisopetusta antavat Kouvolan seudulla: mm. Kalevi Hautamäki ja Jani Helenius.
Myös paikallisten harmonikkakerhojen soittajia jotka opettavat, voi tiedustella: Esa Leino, yhteystiedot ”Hallitus” sivulta tai Kuusankoski.hs@gmail.com.
Sekä: Pohjois-Kymen musiikkiopisto, Vesa Vilenius.

Tapahtumia 2021

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 25.3.2021 klo 18.oo Kokouksen päälle juodaan Kahvit jossakin.
Kokouksen asialistalla on sääntömuutos joka koskee nimenkirjoitus oikeutta. Sääntömuutos on pakko tehdä sillä Katso-oikeudet  päättyvät ja Suomi.fi valtuudet astuvat voimaan huhtikuussa. Sanamuoto: nimenkirjoittajat, kaksi yhdessä, ei enää kelpaa lain laatijalle. Tämä koskee kaikkia yhdistyksiä.
Kokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat mm. 2020 tilinpäätöksen hyväksyminen.

HISTORIIKKI
Kuusankosken Harmonikansoittajien hallitus on päättänyt Historiikin tekemisestä, onhan yhdistys suomen vanhin rekisteröity suomenkielinen Suomen Harmonikkaliiton jäsenkerho. Harmonikkakerho on Kymenlaakson alueella toimiva Harmonikansoittajien ja harmonikkamusiikin edunvalvoja.

KORONA
Nyt Olemme kaikki esiintyvät taiteilijat, muusikot ja soittajat erittäin vaikeassa tilanteessa, ottakaa yhteyttä ja katsotaan pystymmekö tekemään jotain asian hyväksi. Vuosi vielä ja moni kuoro ja orkesteri on todellakin vaarassa lopettaa toimintansa. Olkaa aktiivisia yhdistysten johtokunnissa. Nyt ei saa luovuttaa, harjoitelkaa vaikka autotallissa kunhan pidätte yllä taitojanne. Sodan aikanan oli salatansseja, nyt on kai pidettävä salaharjoituksia ja tietysti, pysyttävä terveenä.

Esa Leino puheenjohta.